Hökerum Bygg bygger mer i Norrköping

18 januari, 2017

Nu är det klart att det blir Hökerum Bygg som får förtroendet att bygga bostäder utmed spårvägen i Björkalund (tidigare kallat Vrinnervi). Området blir en helt ny stadsdel, bara cirka fem kilometer från centrum. Här byggs både seniorboende, villor, äldreboende och lägenheter.

– Hökerum Bygg kommer att bygga drygt 40 bostadsrätter i två ganska låga hus. Det blir en mix av lägenhetsstorlekar från välplanerade tvåor till rejäla fyror och alla kommer att få en egen stor balkong, berättar Maria Ståhl som är marknadschef på Hökerum Bygg.

Företaget planerar att byggstarta om ungefär ett år, första kvartalet 2018. Det blir Hökerum Byggs tredje projekt i Norrköping.

– Vi tycker det är roligt att finnas på plats i en så expansiv del av landet och bygger gärna mer i regionen kring Norrköping och Linköping, säger Viktor Ståhl, VD för Hökerum Bygg.  Företaget har även ett projekt i Vallastaden i Linköping som kommer att visas på bomässan där 2-24 september.