Nu byggstartar vi Brf Vårbjörken i Norrköping

20 november, 2017

Det är spännande att vara med och utveckla nya stadsdelar, speciellt när vi redan på förhand vet att det kommer bli fantastiskt bra. Hökerum Bygg är en av de byggherrar som utvecklar och bygger i den nya stadsdelen Björkalund i Norrköping.  Redan när Brf Vårbjörken säljstartade under våren var intresset för föreningen stort. Det tog bara ett par veckor för mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling att sälja samtliga bostäder i Brf Vårbjörken.

Nu byggstartar vi Brf Vårbjörkendär vi kommer att  bygga 43 bostadsrätter i varierande storlekar, alltifrån genomtänkta ettor till välplanerade femmor. Alla lägenheter har en egen balkong. Föreningen äger också ett fint uterum med en gemensam terrass samt ett gästrum. Med stöd från Klimatklivet har föreningen också fyra elbilsladdare i anslutning till parkeringarna. Vi räknar med att inflyttning i Brf Vårbjörken i början av år 2019.