Hövdingahöjden i Vallentuna byggstartar redan i vår.

25 september, 2018

I går hölls första informationsträffen för Brf Hövdingahöjden i Vallentuna.  Intresset var riktigt stort med ett hundratal intressenter. Här byggs 50 bostadsrätter i varierande storlekar. Alla bostäder är försedda med en balkong eller uteplats. Längst upp byggs bostäder med stora terrasser.

– -De flesta berättade att de tycker läget är fantastiskt bra och att de uppskattar nyproduktion för att det finns hiss och är nytt och fräscht. Många av intressenterna tycker det är positivt att de har god tid på sig att byta boende, berättar Anna Scholander på Svensk Nyproduktion som är huvudansvarig mäklare för projektet.

Under veckan som kommer kunder som anmäler intresse för projektet att kontaktas för avtalsskrivning.  Parallellt pågår förberedelserna för byggstarten. Redan nu under hösten kommer grävarbeten att ske på tomten. Våren 2019 byggstartar Hökerum Bygg de två husen och inflyttningen beräknas ske i januari 2021.