Hökerum Bygg rekryterar ny säljchef

4 november, 2018

Hökerum Bygg rekryterar Catarina Viktorsson som ny säljchef. Hon kommer även att ingå i företagets ledningsgrupp. Hon kommer närmast från en roll som ansvarig för Employer Branding på Stena Recycling men har tidigare också haft rollen som sälj- och marknadschef på samma bolag.

– Catarina kommer med sin mångåriga erfarenhet av försäljning och säljutveckling bidra till Hökerum Byggs utveckling mot nya målsättningar. Vi är i ett läge där bostadsbranschen i övrigt ser en nedgång men vår strategi är att satsa och plocka marknadsandelar. I detta jobb blir Catarina en viktig spelare med sina tidigare erfarenheter från att jobba i ledande positioner i stora organisationer säger Viktor Ståhl, vd, Hökerum Bygg.

I och med rekryteringen ändras Maria Ståhls tjänst. Hon går från att vara Sälj- och marknadschef till att arbeta renodlat som Marknads- och kommunikationschef.

– Det ska bli superkul att gå in i en ny spännande bransch som bostadsbranschen, i ett fantastiskt företag som Hökerum Bygg, som satsar kraftfullt. Jag är full av motivation över att leda försäljningsavdelningen och dess säljteam och känner stor stolthet att få vara med och bidra till framtidens bostäder, säger Catarina Viktorsson.