Hökerum Bygg bygger i Vellinge

17 december, 2018

Hökerum Bygg avslutar 2018 med ett förvärv av mark i Vellinge i Skåne.

Området heter Herrestorp och här projekteras för parhus samt stadsradhus. Totalt räknar företaget med cirka 60 bostäder i varierade storlekar. Det blir främst större bostäder som passar familjer och personer som vill ha lite mer ytor omkring sig.

Lugnt läge 
Bostäderna ligger utmed en ny gata som blir en förlängning av Vattentornsgatan, nära Herrestorpsskolan. Läget är därmed perfekt för den som vill bo lugnt och med närhet till natur och grönområden. Här finns bra kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik och närhet till påfart till E22. Från Herrestorp är det cirka 17 kilometer till Hyllie och drygt två mil till Malmö.

Hökerum Bygg räknar med att byggstarta i Herrestorp tredje kvartalet 2019.

– Vi har precis påbörjat arbetet tillsammans med våra arkitekter för området och räknar med att vara klara för att säljstarta bostadsrätterna under våren 2019, berättar Maria Ståhl, Marknads- och kommunikationschef på Hökerum Bygg.