Hökerum Fastigheter hyr ut logistikhallar

27 februari, 2019

Hökerum Fastigheter tar nu steget in i logistikbranschen.

-Hos oss får du en offert inom en vecka och jag vågar påstå att vi kommer kunna erbjuda en hall till en riktigt rimlig hyreskostnad, säger Fredrik Ståhl, VD på Hökerum Fastigheter .

Företaget väljer att ta steget in i en ny marknad eftersom de ser att behovet av lager- och logistikbyggnader ständigt växer.  De tror på idén att det ska vara enkelt att gå från idé till färdig skräddarsydd logistiklösning. Förutsatt att det finns ett färdigt bygglov kan en hall stå färdig för uthyrning inom ett år lovar Hökerum Fastigheter. Hyran justeras efter vilka behov hyresgästen har och vilken plats hallen ska vara på.

– Skulle hallen ligga på Rönnåsen i Ulricehamn är det rimligt att räkna med en hyresnivå på från 390 kr per kvadratmeter och år, säger Fredrik Ståhl. Där vet vi att det finns byggklara tomter med ett fast markpris.

Företaget räknar med att kunna erbjuda logistikbyggnader från Uppsala i Norr och söderut i Sverige.